The Sinless Sloe - Destination Unknown

Lätt hänt

Posted June 26, 2017, 2:33 p.m. By hymderir Tags: Prylar

Det är så lätt hänt att man har en trasig iPhone av någon anledning, det är så lätt hänt att man tappar den eller att någon annan tappar den eller råkar ha söder den. Tror att det har hänt en hel del och att det är något som många känner igen sig i.
Men det är så skönt att det finns så många ställen som kan reparera den om det behövs och det är ju väldigt tacksamt.
Ja man behöver inte alltid köpa en ny bara för att man känner för det, utan många gånger så räcker det med att man lämnar in den på reparation. Och så blir det bra på det viset.

Finns många bra som gör jobbet

Ja det är bra att det inte bara finns en eller två som kan göra jobbet, utan det är så många ställen som fixar det och som gör det bra.
Så näästa gång som mobilen går sönder så kan det vara bra att lämna in den på reparation istället för att gå och köpa en ny på en gång.
Ja det är så smidigt och bra och så mycket bättre, det är i alla fall värt att pröva det innan man går och köper sig en ny. Det kan verkligen vara värt det och det är bra att man kollar upp det först.
Så varför inte göra det nästa gång det händer, eller så kan man också tipsa andra att också göra så innan man går och köper en ny på en gång.
Många gånger så går det att reparera och fixa den och det brukar inte ta så lång tid heller vilket är väldigt bra.
Ja man gör väl i att pröva på och se om det fungerar och gör det det så är det ju toppen och om inte så har man i alla fall försökt att få det att fungera.